Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Glasvezel in het buitengebied van Borger-Odoorn

Inschrijven voor supersnel internet kan vanaf nu!
Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn: supersnel internet via de glasvezel is binnenkort mogelijk! Coöperatie Breedband Borger-Odoorn is opgericht om dit voor u te regelen. De gemeente ondersteunt het initiatief van harte. Dankzij een lening van de provincie Drenthe, een subsidie van de gemeente Borger-Odoorn en een schenking van de Rabobank kan de aanleg van glasvezel bij voldoende deelnemers starten. Een grote stap na een jarenlange voorbereiding. Een moderne internetverbinding, supersnelle wifi en interactieve televisie, het is binnenkort allemaal mogelijk bij u in het buitengebied.

Wilt u ook profiteren van snel internet?
Schrijf u dan in voor glasvezel. Dat kan vanaf nu. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe eerder we het benodigde aantal deelnemers bereiken. Bij 920 contracten kan de schop de grond in.

Inschrijven bij een provider
Om gebruik te maken van het snel internet, televisie en telefonie maakt u een keuze uit vier internetproviders. Heeft u een geschikt abonnement gekozen? Dan kunt u zich inschrijven. Dat kan online, maar ook door het inschrijfformulier uit de folder in te vullen en op te sturen.

U doet toch ook mee?
Bent u het trage internet in het buitengebied ook beu? Schrijf u dan in bij een van de providers. Alleen met voldoende deelnemers kan de aanleg van glasvezel doorgaan. Met elkaar, voor elkaar!

We hopen dat we uw inschrijving snel ontvangen.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This