Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Informatieavond Valthermond naar andere locatie

De Informatieavond voor het gebied Valthermond / Musselkanaal is niet zoals eerder aangekondigd in Valthermond, maar in De Schaapsberg in Zandberg / Musselkanaal.

Informatieavond Valthermond / Zandberg / Musselkanaal
Di 27 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
De Schaapsberg, Kerklaan 20, 9564 PA Zandberg / Musselkanaal

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This