Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Inschrijven voor glasvezel kan nog tot 15 december

Breedband Borger-Odoorn is sinds begin november bezig om inwoners uit het buitengebied enthousiast te maken voor snel internet via de glasvezel. Met de komst van een glasvezelnetwerk kan straks iedereen in het buitengebied zonder coax-aansluiting profiteren van de vele mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Dus supersnel internetten, bellen en interactieve televisie in hoge kwaliteit. Er wordt positief gereageerd op het initiatief en de informatieavonden op verschillende plekken in de regio zijn zeer goed bezocht.

Inschrijven kan tot 15 december
Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven tot 15 december. Daarna maakt Breedband Borger- Odoorn de balans op. De coöperatie moet 920 contracten afsluiten voordat de aanleg van glasvezel kan beginnen. Er zijn al flink wat inschrijfformulieren binnen en het is de verwachting dat de komende week de meeste aanmeldingen binnen zullen komen.

Hulp nodig bij inschrijven?
Sommige inwoners vinden het lastig om zich in te schrijven of om de juiste provider te kiezen. Speciaal voor deze mensen worden er komende week lokaal nog inschrijfdagen georganiseerd door de dorpsambassadeurs. Ook voor andere vragen over het project kunnen de dorpsambassadeurs geraadpleegd worden. De exacte data en locaties worden nog bekend gemaakt. Het is daarom verstandig om de website en facebookpagina van Breedband Borger-Odoorn goed in de gaten te houden.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This