Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Nog niet genoeg aanmeldingen voor glasvezel

Inschrijftermijn verlengd tot 15 januari

Het aantal aanmeldingen voor glasvezel in het buitengebied van Borger-Odoorn is blijven steken op 805. Om te starten met de aanleg zijn er 920 contracten nodig. We hebben de inschrijftermijn verlengd tot 15 januari en hopen de komende weken alsnog de doelstelling te halen.

We zijn heel blij met de grote belangstelling voor glasvezel, maar willen benadrukken dat er meer aanmeldingen nodig zijn om tot aanleg over te gaan. Als er niemand meer bijkomt, gaat het project niet door. En dat zou slecht nieuws zijn voor de toekomst van ons gebied en de leefbaarheid in onze dorpen.

Tevreden met huidige internetsnelheid?
Sommige mensen die zich niet inschrijven voor glasvezel, geven aan tevreden te zijn met de snelheid van hun huidige internetaansluiting. Natuurlijk kan die snelheid op dit moment voldoende lijken, maar is dat over een paar jaar ook nog steeds zo? Het internet heeft zich stormachtig ontwikkeld en dat zal de komende jaren alleen maar sneller gaan. De toekomst vraagt om een snelle internetverbinding. Zonder glasvezel blijven we hangen in de tijd en tellen we straks als regio niet meer mee. Het is niet voor niets dat de provincie en de gemeente ons initiatief ondersteunen.

Dorpsambassadeurs gaan bij de mensen langs
In een korte tijd zijn er 805 inschrijvingen gerealiseerd. Dat is voor een groot deel te danken aan onze dorpsambassadeurs die bij de huizen langs zijn gegaan. Omdat zij niet alle bewoners thuis troffen, hebben zij nog niet iedereen persoonlijk kunnen bezoeken. Daarom hebben we de inschrijftermijn tot 15 januari verlengd. De ambassadeurs gaan ook de komende periode weer bij hun dorpsgenoten langs om glasvezelvragen te beantwoorden en onduidelijkheden op te helderen. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat het lidmaatschap heel duur is of dat ze jarenlang vastzitten aan de coöperatiebijdrage. We hopen dat onze dorpsambassadeurs veel van dit soort misverstanden kunnen wegnemen en dat we alsnog genoeg deelnemers krijgen.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This