• Inschrijvingen op 15 januari 2019 - 17:00 uur 94% 94%

Het is helaas niet gelukt om 920 contracten af te sluiten. 867 mensen hebben zich ingeschreven voor glasvezel. De eerste mijlpaal om tot aanleg over te gaan, is daarmee niet gerealiseerd.

Het bestuur van Breedband Borger-Odoorn beraadt zich de komende weken op mogelijke alternatieven. We informeren u via onze website over de uitkomsten daarvan.  

Nu of nooit voor glasvezel

Inschrijven kan nog tot 15 januari

Het aantal aanmeldingen voor glasvezel staat na de jaarwisseling op 818. En dat is niet genoeg. Om te starten met de aanleg zijn er 920 contracten nodig. Als we dat aantal niet halen gaat het project helaas niet door. Inschrijven kan nog tot 15 januari.

Belangrijk voor onze regio
De komst van een moderne internetverbinding is ontzettend belangrijk voor de inwoners in het buitengebied. Voor bedrijven, voor de jeugd, voor de toekomst. Schrijf u daarom snel in voor glasvezel. Het kan nu nog. Iedere deelnemer zorgt ervoor dat we een stukje dichter bij de 920 inschrijvingen komen.

Meehelpen met ledenwerving
Heeft u zich al ingeschreven en wilt u iets extra’s doen om te voorkomen dat het project wordt afgeblazen? Help ons dan mee met de laatste loodjes. We hebben nog 100 aanmeldingen nodig.

Hoe kunt u helpen?
Misschien twijfelen uw buren nog en kunt u hen overtuigen van de voordelen van glasvezel en het maatschappelijke belang van snel internet. Wellicht zijn er mensen in uw omgeving die wel willen, maar wat hulp nodig hebben om een passende provider te kiezen. Alle extra hulp is op dit moment welkom. Het lukt ons alleen als we samen de schouders eronder zetten.

Vragen? Bel ons, we helpen u graag
Heeft u vragen over glasvezel of heeft u hulp nodig met het inschrijven? Bel ons dan op: 0593-745019.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

0593-745019

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Share This