Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Vertrouwen in aanleg glasvezelnetwerk groeit weer

Bestuur onderzoekt verschillende scenario’s

We hebben de teleurstelling van het niet halen van het benodigde aantal contracten achter ons gelaten. Het bestuur van onze coöperatie gaat de komende weken door om het doel te verwezenlijken: snel internet in het buitengebied van Borger-Odoorn.

Het aantal contracten dat is binnengehaald toont aan dat er wel degelijk veel belangstelling is voor glasvezel. Ook de vele reacties op de laatste nieuwsbrief en de reacties op social media laten zien dat het onderwerp bijzonder leeft. Bovendien hebben we de afgelopen weken verschillende suggesties gekregen om uiteindelijk toch tot een gezonde businesscase te komen.

Of die genoemde suggesties inderdaad geschikt zijn, gaan we de komende weken nauwkeurig onderzoeken. Alle mogelijke scenario’s nemen we kritisch onder de loep. Daarbij kijken we vooral naar de voordelen voor de bewoners en de duurzaamheid van de investering.

Nog even geduld
Iedereen die zich heeft ingeschreven voor een breedbandverbinding via Breedband Borger-Odoorn moet dus nog even geduld hebben en vertrouwen op een goede afloop. Zelf zijn we ook positief gestemd. Begin maart informeren we u over de wijze waarop de aanleg van het glasvezelnetwerk gerealiseerd gaat worden.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This