Selecteer een pagina

%

Aanmeldingen Digitale Stad - Doel is 55%

Breedband Borger-Odoorn gaat samenwerken met DRGI/Digitale Stad

We hebben een positief bericht voor u over het glasvezelproject. Stichting Breedband Borger-Odoorn heeft namelijk overeenstemming bereikt met DRGI/Digitale Stad voor de realisatie en exploitatie van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn. We zijn erg blij met de samenwerking met deze sterke marktpartij. De komende weken start DRGI/Digitale Stad met het glasvezelproject.

Uw huidige contract vervalt
Zoals u in onze eerdere communicatie heeft kunnen lezen, is coöperatie Breedband Borger-Odoorn ontbonden. Daardoor vervallen de overeenkomsten die u gesloten heeft met de coöperatie en de provider.

Even opnieuw aanmelden dus
Als u een aansluiting wilt op het glasvezelnetwerk dat door DRGI/Digitale Stad wordt aangelegd, moet u zich wel even opnieuw aanmelden. Dat is misschien wat gedoe, maar het is juridisch noodzakelijk. We beloven dat we het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. In eerste instantie hoeft u alleen maar aan te geven of u aangesloten wilt worden. De keuze voor de provider en het pakket maakt u later.

Een veel breder aanbod
DRGI/Digitale Stad biedt een zeer breed aanbod aan providers. Er zijn veel meer mogelijkheden dan in de oorspronkelijke opzet. U kunt via DRGI/Digitale Stad ook kiezen voor de grote Nederlandse providers en gebruikmaken van alle landelijke aanbiedingen.

Het prijsniveau blijft gelijk
Uw abonnement en provider kiest u bij DRGI/Digitale Stad pas in een later stadium. We willen eerst graag weten of u aangesloten wilt worden. Het prijsniveau van de abonnementen is vergelijkbaar met de prijzen uit het oorspronkelijke plan. We hebben onder aan dit bericht een aantal prijzen voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u alvast een beeld van de kosten.

Hoe gaan wij u helpen?
Tussen 6 en 11 mei 2019 ontvangt u een informatiepakket in de brievenbus. Daarin vindt u alles wat u moet weten over het nieuwe aanbod. Tegen die tijd kunt u alle informatie ook vinden op de website. U ontvangt verder ook een uitnodiging voor informatieavonden, waar wij samen met DRGI/Digitale Stad uw vragen zullen beantwoorden en u ter plekke helpen met uw inschrijving.

Bij 820 inschrijvingen gaat de schop in de grond
DRGI/Digitale Stad start met de aanleg als er 820 inschrijvingen zijn (55%). Wij zijn tijdens onze campagne blijven steken op 880 contracten. Dus, als iedereen zich opnieuw aanmeldt, kan er snel gestart worden. Gezien het aantrekkelijke aanbod hebben wij er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Het doel is om alle aansluitingen in het tweede kwartaal van 2020 gereed te hebben.

Indicatie maandelijkse kosten (april 2019)
U kunt bij DRGI/Digitale Stad kiezen uit een breed aanbod. Hieronder vindt u voorbeelden van het prijsniveau van eenvoudige en uitgebreide pakketten.

Alleen internet: 
€ 32,50 (50/50 Mbps)
€ 68,- (500/500 Mbps)

Internet en vaste telefoon: 
€ 48,- (1000/1000 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel)
€ 71,- (500/500 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel)

Internet en televisie: 
€ 47,50 (50/50 Mbps & 81 zenders – 34 HD)
€ 83,50 (500/500 Mbps & 110 zenders – 41 HD)

Internet, televisie en vaste telefoon:
€ 50,00 (50/50 Mbps & 81 zenders – 34 HD & bellen/minuut)
€ 120,- (500/500 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel & alle televisiepakketten)

Daarnaast betaalt u maandelijks € 11,00 voor uw glasvezelaansluiting als u diensten afneemt (vastrechtabonnement). U kunt er ook voor kiezen om deze kosten eenmalig af te kopen.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

 

Share This