Waarom dit glasvezelproject?

Snel internet kunnen we in het buitengebied van Borger-Odoorn maar al te goed gebruiken. Waar de grotere kernen dankzij de bekende marktpartijen al langere tijd kunnen profiteren van snel internet, is dat in de buitengebieden vaak nog niet het geval. En dat terwijl er steeds meer via de digitale snelweg gebeurt. Papieren nieuwsbrieven maken plaats voor nieuwsbrieven via de e-mail. De Belastingdienst verstuurt straks geen blauwe enveloppen meer. Er wordt meer online gewinkeld dan ooit. E-health maakt grote sprongen. En studeren op afstand wordt op grotere schaal gedaan dan u denkt. Om ervoor te zorgen dat de gemeente Borger-Odoorn met de tijd meegaat en de ontwikkelingen kan bijbenen, is ervoor gekozen een toekomstbestendig netwerk aan te leggen: een glasvezelnetwerk.

Voordelen van glasvezel
Glasvezel is veel meer dan modern internet, snelle wifi en interactieve televisie. Een glasvezelnetwerk maakt ook de komst van andere diensten mogelijk. Daarbij kunt u denken aan diensten gericht op sociale voorzieningen en maatschappelijke betrokkenheid. Zo kunnen ouderen in ons buitengebied straks gebruikmaken van e-health en zorg op afstand. Daardoor wordt het mogelijk om langer zelfstandig thuis te wonen. Ook in het buitengebied. Ook maakt glasvezel studeren op afstand mogelijk. Uw zoon of dochter kan dan gewoon thuis de colleges volgen.
Het buitengebied is straks helemaal klaar voor de toekomst, u ook?

Voordelen glasvezel

  • Duurzaam, weer- en toekomstbestendig
  • Razendsnel internet en superieure beeldkwaliteit televisie
  • Prijzen vergelijkbaar met kabel of schotel

Waarom kiezen voor glasvezel?

  • Kiezen voor de toekomst van ons buitengebied
  • Meer kansen voor iedereen
  • Nieuwe mogelijkheden voor bedrijfsleven, recreatie en toerisme
  • Ontwikkeling van de werkgelegenheid
  • Studeren op afstand mogelijk maken
  • De jeugd betrokken houden bij de dorpen
  • Digitale voorzieningen voor de zelfstandigheid van de ouderen

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

0593-745019

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Share This