Selecteer een pagina

Inschrijfbijeenkomsten

Om gebruik te maken van het snel internet, televisie en telefonie maakt u een keuze uit vier internetproviders. In de informatiemap die u van ons heeft ontvangen, vindt u folders van deze providers. Daarin kunt u precies lezen welke abonnementen zij aanbieden. Heeft u een geschikt abonnement gekozen? Dan kunt u het inschrijfformulier uit de folder invullen en opsturen. Online inschrijven kan natuurlijk ook.

Hulp nodig bij inschrijven?
We helpen u persoonlijk tijdens onze inschrijfbijeenkomsten

 

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe informatiebijeenkomsten gepland.

Hoe gaat het nu verder met mijn afgesloten abonnement bij de provider?

Wij informeren u binnen enkele weken op welke wijze u om kunt gaan met het abonnement zoals u dat hebt afgesloten. Nog even geduld a.u.b.

Internet, televisie en telefonie

De providers waar we mee samenwerken, bieden tegen marktconforme prijzen verschillende diensten aan op het gebied van internet, televisie en telefonie. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Iedere provider biedt daar verschillende mogelijkheden voor aan.

 

Abonnementen en providers vergelijken?

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Geen probleem. Neem gewoon even contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van een provider.

Minimaal 920 contracten

Hoe eerder we uw inschrijving binnen hebben, hoe eerder we het benodigde aantal deelnemers hebben. Bij 920 contractanten starten we met de graafwerkzaamheden en kunt u alle mogelijkheden van supersnel internet
zelf ervaren.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn in liquidatie
Achterweg 5, 7874TL Odoornerveen.

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Share This