Supersnel internet

in het buitengebied

van Borger-Odoorn

Internet, televisie en telefonie

via uw glasvezelaansluiting

Informatieavonden

Om gebruik te maken van het snel internet, televisie en telefonie maakt u een keuze uit vier internetproviders. In de informatiemap die u van ons heeft ontvangen, vindt u folders van deze providers. Daarin kunt u precies lezen welke abonnementen zij aanbieden. Heeft u een geschikt abonnement gekozen? Dan kunt u het inschrijfformulier uit de folder invullen en opsturen. Online inschrijven kan natuurlijk ook.

Informatieavonden
Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider? Of heeft u andere vragen over glasvezel? Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Kiest u de bijeenkomst het dichtst bij u in de buurt? De enthousiaste dorpsambassadeurs beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Informatieavond Odoornerveen
Ma 19 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
Dorpshuis “De Miet”, Zuidzijde 16-C, Odoornerveen

Informatieavond Drouweneerveen

Di 20 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
Dorpshuis “Het Vertier”, Hoofdstraat 16-A, Drouweneerveen

Informatieavond 2e Exloermond

Wo 21 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
Horecacentrum Spa, Zuiderdiep 209, 2e Exloermond

Informatieavond Drouwen

Ma 26 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
Dorpshuis “Meester Hekman Hoes”, Schoolstraat 10-A, Drouwen

Informatieavond Valthermond

Di 27 november – 19:30 tot 21:30 uur (zaal open om 19:00 uur)
Dorps- en buurthuis “De Wenakker”, Gildeweg 11, Valthermond

Wilt u ook profiteren van snel internet via een nieuwe glasvezelaansluiting? Wacht dan niet langer en kies de provider die bij u past.

Heeft u een geschikt abonnement bij een van de providers gevonden? Schrijf u dan snel in. 

Internet, televisie en telefonie

De providers waar we mee samenwerken, bieden tegen marktconforme prijzen verschillende diensten aan op het gebied van internet, televisie en telefonie. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Iedere provider biedt daar verschillende mogelijkheden voor aan.

 

Abonnementen en providers vergelijken?

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Geen probleem. Neem gewoon even contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van een provider.

Minimaal 920 contracten

Hoe eerder we uw inschrijving binnen hebben, hoe eerder we het benodigde aantal deelnemers hebben. Bij 920 contractanten starten we met de graafwerkzaamheden en kunt u alle mogelijkheden van supersnel internet
zelf ervaren.

Welke providers gaan hun diensten aanbieden op ons netwerk?

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Stipte,  Multifiber, en Fiber.

Zakelijk gebruik van glasvezel
Als ondernemer kunt u uiteraard voor een consumentenproduct kiezen. Maar heeft u voor uw bedrijf behoefte aan een vast ip-adres? Of aan meerdere ip-adressen? Gebruikt u meerdere telefoonnummers? Of vindt u een 24/7, 365 dagen storingsdienst belangrijk? Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Informatieavonden

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden