• Inschrijvingen op 15 januari 2019 - 17:00 uur 94% 94%

Het is helaas niet gelukt om 920 contracten af te sluiten. 867 mensen hebben zich ingeschreven voor glasvezel. De eerste mijlpaal om tot aanleg over te gaan, is daarmee niet gerealiseerd.

Het bestuur van Breedband Borger-Odoorn beraadt zich de komende weken op mogelijke alternatieven. We informeren u via onze website over de uitkomsten daarvan.  

Nu of nooit voor glasvezel

Het aantal aanmeldingen voor glasvezel staat na de jaarwisseling op 818. En dat is niet genoeg. Om te starten met de aanleg zijn er 920 contracten nodig. Als we dat aantal niet halen gaat het project helaas niet door. Inschrijven kan nog tot 15 januari.

Nog niet genoeg aanmeldingen voor glasvezel

Het aantal aanmeldingen voor glasvezel in het buitengebied van Borger-Odoorn is blijven steken op 805. Om te starten met de aanleg zijn er 920 contracten nodig. We hebben de inschrijftermijn verlengd tot 15 januari en hopen de komende weken alsnog de doelstelling te halen.

Laatste inschrijfbijeenkomsten

Vindt u het lastig om zich in te schrijven of om de juiste provider te kiezen? Bezoek dan onze laatste inschrijfbijeenkomsten. We helpen u dan met het kiezen van een provider en abonnement en met het invullen van uw aanmeldformulier.

Inschrijven voor glasvezel kan nog tot 15 december

Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven tot 15 december. Daarna maakt Breedband Borger- Odoorn de balans op. De coöperatie moet 920 contracten afsluiten voordat de aanleg van glasvezel kan beginnen. Er zijn al flink wat inschrijfformulieren binnen en het is de verwachting dat de komende week de meeste aanmeldingen binnen zullen komen.

Informatieavond Odoornerveen goed bezocht

De eerste informatieavond van Breedband Borger-Odoorn heeft veel bezoekers getrokken. De sporthal bij het dorpshuis in Odoornerveen was goed gevuld. Belangstellenden kregen een presentatie over het glasvezelproject en konden vragen stellen aan de dorpsambassadeurs en de providers.

Bijeenkomsten Odoornerveen, Drouwenerveen en 2e Exloërmond

De informatieavonden in Odoornerveen, Drouwenerveen en 2e Exloërmond komen eraan. Heeft u nog vragen over glasvezel? Vrijwilligers van Breedband Borger-Odoorn beantwoorden al uw vragen over het glasvezelproject en we helpen u met het kiezen van een provider die goed bij u past.

Informatieavonden

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider? Of heeft u andere vragen over glasvezel? Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Kiest u de bijeenkomst het dichtst bij u in de buurt? De enthousiaste dorpsambassadeurs beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met inschrijven. Op onze website kunt u zien wie de dorpsambassadeurs zijn.

Glasvezel in het buitengebied van Borger-Odoorn

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn: supersnel internet via de glasvezel is binnenkort mogelijk! Coöperatie Breedband Borger-Odoorn is opgericht om dit voor u te regelen. De gemeente ondersteunt het initiatief van harte. Dankzij een lening van de provincie Drenthe, een subsidie van de gemeente Borger-Odoorn en een schenking van de Rabobank kan de aanleg van glasvezel bij voldoende deelnemers starten.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

0593-745019

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom ons glasvezelinitiatief.

Bedankt voor uw aanmelding

Share This