Supersnel internet

in het buitengebied

van Borger-Odoorn

Internet, televisie en telefonie

via uw glasvezelaansluiting

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn: supersnel internet via de glasvezel is binnenkort mogelijk! Coöperatie Breedband Borger-Odoorn is opgericht om dit voor u te regelen.

Waarom een Coöperatie?
Een coöperatie is een vorm van zelforganisatie van producenten of verbruikers, gericht op het vergroten van economische macht en het behalen van schaalvoordeel – Wikipedia
Oftewel, een coöperatie is een vereniging van leden, die een behoefte onder deze leden behartigt en hier invulling aan geeft. In het geval van Coöperatie Breedband Borger-Odoorn: door snel internet te verzorgen voor het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn.

Het gaat om een glasvezelnetwerk voor en door leden. De leden zijn baas in eigen huis. Niet alleen hebben wij eigen zeggenschap over het glasvezelnetwerk, ook alle winst die de coöperatie maakt, blijft binnen de coöperatie. Dat is gunstig. Daarmee kunnen namelijk nieuwe investeringen gedaan worden. Zo kunnen sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk gemaakt worden als daar behoefte aan blijkt te zijn binnen de gemeenschap.

Contact
Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen
Algemene Voorwaarden

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over onze coöperatie.

Welke providers gaan hun diensten aanbieden op ons netwerk?

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Stipte,  Multifiber, en Fiber.

Zakelijk gebruik van glasvezel
Als ondernemer kunt u uiteraard voor een consumentenproduct kiezen. Maar heeft u voor uw bedrijf behoefte aan een vast ip-adres? Of aan meerdere ip-adressen? Gebruikt u meerdere telefoonnummers? Of vindt u een 24/7, 365 dagen storingsdienst belangrijk? Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Informatieavonden

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden