• Inschrijvingen op 15 januari 2019 - 17:00 uur 94% 94%

Het is helaas niet gelukt om 920 contracten af te sluiten. 867 mensen hebben zich ingeschreven voor glasvezel. De eerste mijlpaal om tot aanleg over te gaan, is daarmee niet gerealiseerd.

Het bestuur van Breedband Borger-Odoorn beraadt zich de komende weken op mogelijke alternatieven. We informeren u via onze website over de uitkomsten daarvan.  

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn: supersnel internet via de glasvezel is binnenkort mogelijk! Coöperatie Breedband Borger-Odoorn is opgericht om dit voor u te regelen.

Waarom een Coöperatie?
Een coöperatie is een vorm van zelforganisatie van producenten of verbruikers, gericht op het vergroten van economische macht en het behalen van schaalvoordeel – Wikipedia
Oftewel, een coöperatie is een vereniging van leden, die een behoefte onder deze leden behartigt en hier invulling aan geeft. In het geval van Coöperatie Breedband Borger-Odoorn: door snel internet te verzorgen voor het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn.

Het gaat om een glasvezelnetwerk voor en door leden. De leden zijn baas in eigen huis. Niet alleen hebben wij eigen zeggenschap over het glasvezelnetwerk, ook alle winst die de coöperatie maakt, blijft binnen de coöperatie. Dat is gunstig. Daarmee kunnen namelijk nieuwe investeringen gedaan worden. Zo kunnen sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk gemaakt worden als daar behoefte aan blijkt te zijn binnen de gemeenschap.

Contact
Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen
Algemene Voorwaarden

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over onze coöperatie.

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

0593-745019

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Share This