WeServe

Weserve B.V. is begonnen in 2003 als webhosting provider. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en zijn wij uitgegroeid tot Internet Service Provider. Weserve heeft alle nodige dienstverlening in huis op het gebied van internet.

Sinds 2011 is Weserve actief in het aanbieden van glasvezel en beheert in Nederland verschillende glasvezel netwerken op bedrijventerreinen. Weserve levert haar diensten over verschillende netwerken in Nederland. Wij zijn gevestigd in Hengelo waar destijds de aanleg van de glasvezel is begonnen in het buitengebied.

Wij zijn de zakelijke klanten van dienst met een compleet aanbod op het glasvezelnetwerk. Weserve biedt ook een passende oplossing voor vakantieparken, campings, hotels of bedrijventerreinen.

Wij kenmerken ons als een no-nonsense, laagdrempelige organisatie met korte lijnen. In combinatie met de Twentse nuchterheid is Weserve een trouwe partner voor al haar klanten.

Waarom WeServe:

  • Vooral geschikt voor zakelijk gebruik
  • 24/7, 365 dagen storingsdienst
  • Vast IP-adres
  • Meerdere IP-adressen mogelijk
  • Meerdere telefoonnummers mogelijk

Contactgegevens WeServe

Algemeen: info@weserve.nl
Support: support@weserve.nl
Verkoop: sales@weserve.nl
Telefoon: +31 (0)74 760 03 70

Postadres:
Antwoordnummer 1641,
7550WB Hengelo (OV)

Inschrijven: www.weserve.nl

Providers op ons netwerk

De diensten op het netwerk van Breedband Borger-Odoorn worden verzorgd door providers die gespecialiseerd zijn in de levering van glasvezeldiensten zoals internet, televisie en telefonie. Voor de particuliere markt zijn dat Multifiber, Stipte en Fiber.

Bent u ondernemer?
Dan kunt u ook kiezen voor een van de zakelijke abonnementen van WeServe.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over ons glasvezelproject en de vele mogelijkheden van glasvezel, hebben we een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Zit u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Vergelijk de providers

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we de pakketten die de providers aanbieden naast elkaar gezet. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking tussen de providers maken en het pakket kiezen dat het beste bij u past. 

Bijeenkomsten

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste provider. Of heeft u andere vragen over glasvezel. Kom dan naar een van de vijf informatieavonden. Onze dorpsambassadeurs beantwoorden uw vragen en helpen u graag met inschrijven.

 

Contact

Coöperatie Breedband Borger-Odoorn
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen

0593-745019

info@breedbandborger-odoorn.nl
www.breedbandborger-odoorn.nl

Algemene Voorwaarden

 

Share This